Coloreaza-ti nunta cu Living Coral

Institutul Pantone a lansat culoarea anului 2019. Coraiul viu este un amestec de roz, portocaliu si rosu. O combinatie sofisticata plina de vitalitate.

Punctual ca niciodata, Institutului Pantone prezinta tendinta de culoare a anului 2019, care va fi vopsit in Living Coral si am decis sa-ti aratam cum sa-l folosesti in cea mai frumoasa zi din viata ta: de la buchetul miresei la detaliile cele mai originale.

Living Coral, Culoarea Anului 2019

Cu un an in urma, impreuna cu lansarea noilor colectii de rochii de mireasa 2018, am prezentat Ultra Violet, culoarea anului trecut. Culoarea anului 2019 este Coraiul Viu, cod 16-1546, cu un ton vibrant, energic, vital si, de ce nu, hipnotic. O culoare cameleonica si eclectica, deoarece sunt nenumarate posibilitatile sale de utilizare, chiar si in ziua cea mare. In acest articol veti gasi cateva idei creative care va vor face sa visati.

Multi oameni o numesc o culoare plina de viata, incurajatoare si captivanta. De ce? Deoarece coralul a fost intotdeauna legat de valori precum fericirea si inocenta, este si unul dintre simbolurile dragostei neconditionate. Printre nuantele vibrante de roz si portocaliu gasim, de asemenea, semnificatii de bunatate si armonie. Si datorita acestor semnificatii, Living Coral promite sa fie o adevarata revolutie nu numai in mobilier sau moda, ci si in lumea nuntiilor, de la rochiile elegante la cele mai meticuloase detalii.

Nunta ta in Living Coral

Sa discutam despre decoratiuni. Ce sa vopsesti cu aceasta nuanta frumoasa? Posibilitatile la indemana dvs. sunt nenumarate si toate promit sa indeplineasca pe deplin asteptarile voastre, incepand de la decoratiunile cu flori, deoarece coraiul viu este umbra sofisticata si stralucitoare pe care o veti gasi in multe corole, de la trandafiri la buchete de bujori. Imaginati-va un arc de flori mare pentru ceremonia dvs. sau decoratiunile de pe masa cu aceasta culoare.

Cu ce alte culori puteti combina coraiul pentru un rezultat spectaculos? Cu alb, bej, verde si gri pentru a obtine un rezultat armonios si echilibrat.

Daca simtiti ca incarcati prea mult, alegeti Living Coral pentru a colora unele detalii. De exemplu, invitatiile de nunta, iar aceasta culoare pe hartia folosita pentru imprimare, este cu adevarat remarcabila.