Flori de menta

LocatieBucuresti
Recenzii
0.0

Mă numesc Floriana şi doresc să vă propun un concept ce ȋnglobează cele trei pasiuni ȋmpărtăşite de mulți dintre noi: gastronomia, designul de interior şi cel vestimentar.

“Flori de mentă” va fi unealta prin care ne vom dezvolta ȋn permanență creativitatea, combinȃnd ȋntr-un mod plăcut cele mai cunoscute gusturi cu unele ceva mai originale. De rezultat sper să ne bucurăm ȋmpreună şi să impresionăm oaspeții de fiecare dată. Astfel, ne vom desfăta cu dulciuri delicioase şi decadente, inspirate pe cȃt se poate de mult din natură.

Produsele nu conțin coloranți artificiali, conservanți sintetici şi alte chimicale nocive nelipsite din producția obținută ȋn mod industrial.

​ Totul este gȃndit şi realizat ȋn funcție de preferințele voastre, de eveniment, de sezon, fiecare produs primit de voi avȃnd o notă personală, un acel ceva care ȋl face unic, dar care se va ȋncadra ȋn stilul “Flori de mentă”. De aceea, preferatele mele sunt proiectele cu sau fără temă, ȋn care imaginația ȋşi poate face de cap ȋn cel mai frumos mod, ȋn care vă pot surprinde cu tot felul de sărături şi dulciuri nemaivăzute, care vă vor ȋncȃnta atȃt privirile cȃt şi papilele gustative ȋn acord cu evenimentul respectiv.

Nu am considerat necesară lista cu produse, ci doar poze cu ce am facut de-a lungul timpului.

În urma unei discuții cu voi despre sortimentul de produse dorit, cu o descriere a evenimentului şi a locului unde se va desfăşura acesta, vă voi propune diverse variante de produse concepute special pentru evenimentul respectiv.

Scrie o recenzie

Lasa recenzia