Glamira

CategorieVerighete
LocatieBucuresti
Recenzii
0.0
Status Inchis acumOpens at 08:00 tomorrow

Primul magazin a fost infiintat in 1999 in Heilbronn, Germania, care ramane inca ca si sediul central pentru sucursalele sale.

Glamira – Verighete

In cei opt ani de experienta reusita intr-un sector de bijuterii foarte dezvoltat, compania a trecut prin schimbari majore de afaceri pentru a-si dezvolta oferta si a-si mari baza de clienti. Dupa ce sa dezvoltat de la un mic bijutier la unul dintre jucatorii-cheie din sectorul bijuteriilor europene, denumirea comerciala GLAMIRA a fost infiintata in 2011. Pana la sfarsitul anului 2011, GLAMIRA a facut progrese excelente atat pe piata britanica, cat si pe piata spaniola.
In 2012, am inceput sa proiectam si sa dezvoltam propriile noastre produse. Aceasta schimbare a strategiei a oferit ocazia de a intra pe scena internationala. In acelasi an, GLAMIRA Germania a inceput sa comercializeze atat in Austria, cat si in Elvetia. In 2013, compania a intrat cu succes pe pietele din Danemarca, Suedia si Franta. Sustinuta de aceasta crestere, GLAMIRA si-a lansat propriile facilitati de productie in Germania. GLAMIRA lucreaza neobosit pentru a satisface nevoile clientilor atat profesional cat si eficient – in conformitate cu valorile corporative ale integritatii si increderii. GLAMIRA a dezvoltat o infrastructura de comert electronic, de clasa mondiala pentru a facilita nevoile consumatorilor mondiali de astazi. Pana la sfarsitul anului 2013, GLAMIRA a continuat sa intre pe alte piete internationale adaugand Finlanda si Italia in portofoliul sau in crestere. Pe parcursul anului 2014, GLAMIRA si-a consolidat structura corporativa, permitand afacerilor sa intre pe pietele din Europa de Vest si sa dezvoltat rapid pe principalele piete europene – si, de asemenea, in SUA. In 2016, GLAMIRA a continuat sa isi extinda afacerea pe pietele din Europa de Est si Orientul Indepartat.

Scrie o recenzie

Lasa recenzia