Ilex Gold

CategorieVerighete
LocatieBucuresti
Recenzii
0.0

Ilex Gold – Verighete aud

In 1994, pe cand lumea bijuteriilor abia incepea sa se contureze in Oradea, am hotarat sa investim intreaga noastra pasiune pentru acest frumos domeniu prin infiintarea unui magazin dedicat. Filosofia pe care ne-am bazat de la inceput mizeaza pe seriozitate, inovatie, calitate superioara si corectitudine fata de clientii nostri. Continuam sa respectam aceste valori si astazi, cand ne mandrim cu patru locatii Ilex Gold, un magazin online, si cu un sistem de distributie en-gros dedicat partenerilor nostri. Magazinul virtual a fost lansat in 2017 si are o acoperire internationala, avand misiunea de a facilita accesul a cat mai multe persoane la produsele noastre.
Paleta de bijuterii pe care v-o oferim de peste 20 de ani a fost dintotdeauna echilibrata, cuprinzand atat modele exclusiviste, cu un design unic, cat si produse clasice, atemporale. De la verighete si pana la coliere sau bratari statement/fantezie, veti regasi in fiecare bijuterie aceeasi calitate ireprosabila si atentie la detalii. Procesul de creatie este migalos, iar maestrii nostri bijutieri se gandesc la fiecare amanunt. Garantia calitatii produselor realizate in atelierele noastre este atestata de marca de garantie proprie (BH01), precum si de certificatul de garantie care insoteste fiecare obiect achizitionat.
Viziunea noastra constanta a fost apreciata nu numai de oradeni, ci si de partenerii nostri din toata tara. Prin intermediul acestora, bijuteriile Ilex Gold ajung in peste 80 de locuri din Romania. Este o dovada a faptului ca respectul si loialitatea joaca un rol esential in compania noastra. Credem in parteneriate durabile atat cu oamenii, cat si cu natura. In tot ceea ce intreprindem, cautam sa pretuim mediul inconjurator si sa utilizam sisteme de creatie si de productie cat mai eficiente.

Scrie o recenzie

Lasa recenzia