Vera Sposa

LocatieBucuresti
Recenzii
0.0
Status Inchis acumOpens at 10:30 tomorrow

Vera Sposa – Rochii de mireasa

Noua colecție Vera Sposa este revelaţia sezonului în materie de rochii de mireasă și expresia celor mai rafinate detalii și țesături. Am selectat pentru miresele anului 2019, rochii elegante și unice, care îndeplinesc cele mai exigente dorințe. Croiul versatil al rochiilor reunite de showroom-ul Vera Sposa avantajează orice tip de siluetă, iar modelele deosebite nasc pasiuni.

Descoperă cele mai elegante modele ale sezonului în gama de rochii Vera Sposa și alege modelul pe care l-ai visat. Linia ireproșabilă, materialele de calitate premium, ornamentele delicate din dantelă, cusăturile perfecte, precum și atenția la detalii transformă rochiile de mireasă Vera Sposa în adevărate opere de artă.lizand fiecare detaliu in functie de dorintele si nevoile tale. Unul din consilierii nostri te va ghida in tot acest proces, astfel in cat rezultatul final sa fie fabulos.

Diva Bride te ajuta sa fii o diva in seara nuntii tale sau a orcarui eveniment special. Modelele noastre te vor pune in evidenta prin croielile chic si prin culorile in pas cu moda. Te asteptam in showroom-ul nostru pentru a vedea cateva modele si a stabili ce ti se potriveste cel mai bine.

Scrie o recenzie

Lasa recenzia