Locatii nunta

  1. Home
  2. Locatii nunta
Filtru

Locatii nunta Bacau

bacau

Locatii nunta Bucuresti

Bucuresti

Locatii nunta Cluj-Napoca

cluj-napoca

Locatii nunta Timisoara

timisoara

Nunta la restaurant

nunta-la-restaurant

Nunta in aer liber

nunta-in-aer-liber

Nunta la hotel

nunta-la-hotel

Nunta la palat

nunta-la-palat

Nuntal la cort

nunta-la-cort

Ballroom nunta

nunta-ballroom

Invitati - Oras - Locatie

Ingrediente pentru a alege locatia nuntii potrivita

Esti in cautarea locatiei perfecte pentru nunta ta?

In primul rand este indicat sa incepi cu o lista orientativa de invitati pentru a stabili de unde sunt cei mai multi invitati. Asta in cazul in care nu faci nunta in orasul unde locuiesti. De exemplu, noi locuim in Bucuresti, dar suntem din Bacau. Daca cei mai multi invitati ar fi fost din Bucuresti, ar fi fost mai simplu sa „mut” 30 de invitati din Bacau in Bucuresti, decat 70 de invitati din Bucuresti in Bacau.

Numarul de invitati iti va da o idee si despre potentialul locatiei. Daca ai o nunta cu 200 de invitati ai anumite posibilitati, daca este o nunta cu 100 de invitati alte posibilitati. Noi am inceput cu o lista orientativa, apoi am setat orasul unde dorim sa organizam nunta si in final am ales „stilul” – la restaurant cu terasa si piscina.

Este importanta data nuntii si cum iti imaginezi nunta: in aer liber, in restaurant, cu piscina, la munte, la cort si asa mai departe.

Daca ai decis orasul in care vrei sa organizezi nunta si ai idee cum vrei sa arate locatia, atunci te invit sa vezi cele mai alese locatii. Am cautat cele mai bune locatii in functie de orasul tau.