Organizati nunta de la distanta?

Organizarea nuntii

In prezent, sa te muti pentru a munci sau invata intr-un alt oras este complet normal. La fel de normala este si dorinta de a reveni in orasul tau natal pentru a sarbatori cea mai importanta zi din viata ta.Organizarea nuntii la distanta poate fi realizata. Sa vedem cum!

Faza de pregatire poate fi intrerupta de evenimente neprevazute si diverse incidente. Uneori, toate acestea pot fi si mai dificile din cauza distantei. Astazi, totusi, exista mai multe modalitati de a scurta kilometrii si de a face comunicarea intre furnizori mult mai usoara. Sa vedem cum sa conturam totul: de la alegerea rochiei de mireasa, moment in care prezenta ta este absolut necesara, pana la alegerea marturiilor.

Save the date: primul pas

Simplificati orice tip de comunicare pentru anuntarea zilei in care va avea loc nunta. Daca sunteti departe de majoritatea invitatilor, probabil ca este dificil sa va intalniti in persoana cu ei, in fata unei cani de cafea, astfel incat o modalitate practica, rapida si eficienta ar putea fi sa faceti o fotografie pe care sa fie scrisa data nuntii. In cazul acesta puteti pur si simplu transmite fotografia prin e-mail, chat sau pe retelele de socializare, invitand pe toata lumea sa isi rezerve ziua pentru evenimentul cel mare.

Delegarea este mai buna decat aglomerarea

Incepeti de la simpla convingere ca evenimentul este al vostru: veti fi singurii care vor alege toate detaliile, veti discuta despre diferite idei si veti da ok-ul final, dar toate acestea pot fi gestionate cu mult mai mult calm si liniste daca decideti sa acceptati sprijinul persoanelor care va iubesc. Cereti ajutorul parintilor, fratilor sau celor pe care i-ati ales sa va fie nasi.

Un wedding planner

Ideea de wedding planner poate fi punctul crucial pentru organizarea nuntii voastre. Este persoana capabila sa va materializeze ideile propunand un set de optiuni pe care sa le evaluati impreuna. Poate deveni si persoana de incredere care va propune locatiile care va sunt potrivite, furnizorii cu care sa lucrati mai bine si va poate propune multe alte solutii pentru diferite situatii, care va vor simplifica cu mult organizarea nuntii.
Iar distanta nu este o problema: toate informatiile, precum si dosarele cu documente si contracte pot fi transmime online, prin mail si/sau prin videoconferinte.

Instrumentele „de noua generatie”

O agenda de tinut in geanta este excelenta, dar ce spuneti despre aplicatiile disponibile pentru organizarea nuntii? Ele se pot instala pe smartphone-uri, PC-uri si tablete, si iti ofera o serie de instrumente practice.

Cateva sugestii: bridebook, table plan, lady marry, pinterest, appy couple.

Un weekend … o mie de intalniri

Incercati sa stabiliti cat mai multe intalniri intr-un singur weekend. Daca sunteti departe de casa, probabil ca veti putea sa mergeti in orasul natal doar pentru un sfarsit de saptamana sau pentru sarbatorile importante, asa ca, in cel mai rau caz, veti avea doar cateva zile disponibile pentru a va intalni cu toata lumea.

Care sunt intalnirile la care trebuie neaparat sa mergeti? Desigur, la atelier pentru ea si la croitorie pentru a lua masurile pentru el; daca este posibili, stabiliti o singura locatie in care sa se aiba loc intalnirea cu catering-ul, cofetaria, formatia, floraria si fotograful. Totul trebuie facut pentru a optimiza timpul si energia.

Priviti totul cu calm si luciditate: nu va ajuta cu nimic sa va panicati si voi, mai mult decat oricine altcineva, nu aveti timp de pierdut cu momente inutile de panica. Deci, stergeti, concentrati-va, redimensionati, dar, mai presus de toate, distrati-va, deoarece perioada de pregatiri va fi acea perioada de care va veti aminti cu drag.